Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mladí zabijaci si dobitého bezdomovca nakrúcali kamerou!

Dobité telo ležalo v parku na Tomášikovej ulici. Zobraziť galériu (2)
Dobité telo ležalo v parku na Tomášikovej ulici.

RUŽINOV – Štvorica mladíkov (17 až 24) stíhaná za zabitie bezdomovca († 54) už sedí vo vyšetrovacej väzbe. V prípade dokázania viny na súde im hrozí basa až na 10 rokov, mladistvému polovica. Pri vyšetrovaní šokujúceho prípadu vyšlo najavo, že mládenci sa po bitke pokúsili kamerou nakrútiť nehybné telo bezdomovca! Potvrdila to bratislavská krajská polícia.

Bezdomovca Jána S. z bratislavského Ružinova dobili na smrť. Zomrel po zraneniach na hlave a tvári. Motív útoku polícia zatiaľ nepozná. Z jeho zabitia je podozrivá partia z Ružinova – nezamestnaný Kamil O. (24) a študenti Michal Cs. (18), Branislav D. (18) a Viktor B. (17). Štvoricu spája ich bývanie v obytných domoch neďaleko Štrkoveckého jazera. Všetkých obvinených vzal sudca do vyšetrovacej väzby. Sú podozriví z toho, že bezdomovca viackrát bili a po útoku sa pokúsili skrvavené telo obete nakrútiť na kameru. Matka obvineného študenta športového gymnázia Branislava D. neverí, že syn sa zapojil do bitky bezdomovca. „Nebol tak vychovaný. Od malička športuje. Vyšetrovanie je iba na začiatku,“ povedala.

Ani matke Michala Cs. sa nechce veriť, že by sa jej syn, ktorý sa učí za záhradníka, zapojil do zabijackého vyčíňania. Nehybné telo na smrť dobitého Jána S. našli na Tomášikovej ulici minulú stredu. Najvážnejšie zranenia mal na hlave a tvári. Podľa dokladov býval v jednom z rodinných domov na Jakabovej ulici, ale tam ho už dávno nikto nevidel. „Odišiel z nášho domu pred 25 rokmi,“ rozpráva Jánova sestra Anna Kročková (58). „Pred nejakým časom pracoval ako kulisár. S rodinou sa nepohodol a odišiel. Túlal sa, bol špinavý. Najčastejšie prespával na zastávkach alebo v parku. Bolo mi ho ľúto, ale nedalo sa s ním vyjsť,“ uzavrela sestra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu