Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršie úseky Bratislavy: Lamačská, Račianska a Dolnozemská

Dopravná nehoda sa stala aj včera v Lamači
Dopravná nehoda sa stala aj včera v Lamači

BRATISLAVA - Úsek medzi Lamačskou a krematóriom, Račianska a Dolnozemská cesta v Petržalke, to sú najnehodovšjšie úseky v Bratislave. Až za nimi nasledujú Rožňavská a Trnavská cesta.

Vyplýva to z policajných štatistík, ktoré prvýkrát poskytol dopravný inšpektorát v Bratislave.  

Najviac nehôd sa od vlaňajšieho októbra do 22. februára tohto roka v Bratislave stalo na Hodonínskej ulici v časti medzi Lamačskou a krematóriom. Za necelých päť mesiacov sa tu stalo 14 havárií.

Druhým najnehodovejším úsekom v tomto období v hlavnom meste bola Račianska, na ktorej sa stalo 12 nehôd, 11 nehôd evidujú na Dolnozemskej ceste i v Petržalke.

Po desať nehôd zaznamenali na Rožňavskej a Trnavskej. Na diaľnici D1 smerom do Bratislavy zaznamenali policajti za päť mesiacov 124 nehôd a na diaľnici D2 v smere na Malacky 11.

Úsekom častých dopravných nehôd je podľa zverejneného prehľadu cesta medzi Bratislavou a Sencom obojsmerne, kde došlo k 14 nehodám. V Malackách sa stalo od októbra do februára 21 havárií.

Polícia si od zverejňovania prehľadov sľubuje zlepšenie situácie a zníženie počtu nehôd v Bratislavskom kraji. Zverejnením úsekov chcú varovať a upozorniť vodičov aj chodcov, aby zvýšili opatrnosť. Informovala o tom  bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu