Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

V rulete vraj prehral 4,8 milióna korún

Tento muž údajne v sobotu prehral 4,8 milióna. Zobraziť galériu (2)
Tento muž údajne v sobotu prehral 4,8 milióna.

SABINOV - Pred jednou zo sabinovských herní bol včera popoludní poriadny rozruch. Postaral sa oň Sabinovčan Rasťo (32). Muž údajne deň predtým prehral v rulete 4,8 milióna korún! V nedeľu chcel pre to vchod do budovy zamurovať.

Pred dvere priniesol tehly, náradie aj vodu. Chýbal len piesok. „Nepodarilo sa mi ho zohnať. Mením plány, asi ruletu napokon rozbijem tehlou a skončím v base, je mi to jedno,“ vyhlasoval zúfalý Rasťo. Medzitým stihol v priebehu krátkej chvíle prehrať ďalších päť tisícok. Jeho kamarát, sediaci na vedľajšej stoličke, tiež vkladal do nenásytného pažeráka rulety jednu tisícku za druhou. Jeho bilancia - prehratých 50 000 Sk za polhodiny - asi nebola konečná. Okamžite totiž nasadol do auta a pobral sa zháňať peniaze.

Rasťo je zúfalý: „Ja neviem, odkiaľ by som peniaze ešte mohol zobrať. Prehral som takmer všetko, čo som mal, stratil som kamarátov, ktorí mi tiež poskytli peniaze.“ Je presvedčený, že elektronická ruleta je obyčajný podvod. „Som si tým istý. Môžete vložiť peniaze na všetky čísla, a keď len jedno vynecháte, máte takmer stopercentnú istotu, že padne práve ono,“ sťažuje sa Rasťo, ktorý to vraj vyskúšal a za minútu prišiel o takmer 100-tisíc korún. Údajne si však nevie pomôcť a otvorene sa priznáva ku gamblerstvu. „Jednoducho tomu neviem odolať,“ rozpaží ruky a odchádza skúšať šťastie za posledné peniaze, ktoré mu zostali vo vrecku. Všetko, čo prehral, vraj zarobil v zahraničí. Predstavitelia popradskej spoločnosti, ktorá herňu s ruletou prevádzkuje, sa včera k udalostiam v Sabinove odmietli vyjadriť, a nepovedali ani to, či je možné na rulete prehrať za jeden deň päť miliónov korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu