Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V Prešovskom kraji pri troch haváriách 11 zranených!

Pod nehody sa podpísalo nepriaznivé počasie. Zobraziť galériu (7)
Pod nehody sa podpísalo nepriaznivé počasie. (Zdroj: SITA)

PREŠOV – Jedenásť zranených si vyžiadali tri havárie, ku ktorým došlo dnes na cestách Prešovského kraja. Päť zranených si pri obci Kečkovce v svidníckom okrese vyžiadala krátko pred 13:00 zrážka osobného auta s autobusom.

Autobus sa prevrátil na bok, pri nehode sa zranilo predbežne päť ľudí, informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Karnišová. Príčinu a mieru zavinenia nehody vyšetrujú.

Dve vážne nehody sa stali v Prešove ešte dopoludnia. V mestskej časti Nižná Šebastová na výpadovke smerom na Vranov sa čelne zrazilo osobné auto s nákladným. Nehoda si vyžiadala dve zranenia, z toho jedno vážne. Vodiča z osobného auta hasiči dostali von iba za pomoci hydraulického zariadenia. Podľa hovorkyne prešovskej fakultnej nemocnice Renáty Koziakovej mladého pacienta prijali vo vážnom stave, má vnútorné poranenie hrudníka a udržujú ho v umelom spánku.

Druhá nehoda sa stala na sídlisku Sekčov na Ulici armádneho generála Svobodu. Pri zrážke Opelu Zafira so Škodou Octavia sa zranili štyri osoby, z toho jedno dieťa. Bez ďalších podrobností o tom informovala Katarína Ondrichová z prešovského riaditeľstva hasičov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu