Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rumun si príbeh o zlodejoch motoriek vymyslel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/PREŠOV - Akčnú historku porozprával policajtom muž (30) z Rumunska. Cez Slovensko do Poľska údajne prevážal 12 bicyklov a rovnaký počet motoriek. Pri Giraltovciach v stredu popoludní zastavil, aby si oddýchol a na chvíľu zdriemol.

K jeho autu údajne prišli neznámi muži. Bejzbalovou pálkou mu udreli po prednom skle, čo ho vystrašilo a rozhodol sa nevychádzať z auta. Muži prešli k nákladnej časti, strhli plachtu a ukradli mu všetky prevážané stroje.

Preložili ich do pripraveného nákladného auta a ušli, rozprával polícii Rumun. Celkovú škodu vyčíslili na takmer 7500 eur a po zlodejoch v aute vyhlásili pátranie.

Muž si však vymýšľal. "Po preverení informácií, ktoré rumunský občan uviedol polícií bolo zistené, že oznámenie sa nezakladá na pravde. Krádež motoriek a bicyklov si vymyslel z doposiaľ nezistených dôvodov, pričom na územie Slovenskej republiky prišiel už bez tovaru," uviedol prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Policajti stíhanie zastavili a informácie o podvodníkovi sprístupnili rumunským kolegom. Dôvody, prečo muž klamal, zostávajú nejasné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu