Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Údajný boss Jegorov zostáva stále v base

Volodymyr Jegorov (44) sa v júni z ilavskej basy dostal na slobodu len na pár sekúnd.
Volodymyr Jegorov (44) sa v júni z ilavskej basy dostal na slobodu len na pár sekúnd.

BRATISLAVA - Údajný šéf slovensko-ukrajinského gangu Volodymyr Jegorov (44) naďalej zostáva vo vyšetrovacej väzbe. Rozhodnutie potvrdil hovorca trnavského súdu Dušan Čimo. Jegorov je obvinený v kauze vraždy bývalého priateľa Mečiarovej dcéry Magdy.

Pred niekoľkými dňami hľadali bratislavskí kriminalisti v okolí Stupavy telá ďalších možných obetí vyčíňania Jegorovovej mafiánskej partie. Tam sa pred časom našli pozostatky zavraždených členov neposlušného krídla Jegorovovho gangu. „Nič nenašli. Na údajné hroby obetí ich upozornil Bratislavčan (23), ktorého na to zrejme nahovorili ľudia blízki Jegorovovej skupine, aby zmiatli policajtov,“ vraví zdroj Nového Času.

Policajti zatiaľ nenašli ani telo nezvestného Gustáva Hrdloviča († 44) z Bratislavy, ktorý zmizol pred deviatimi rokmi. Podľa vyšetrovateľa mal byť zavraždený Jegorovovým kumpánom Vasylom Popelyčom (33) tromi výstrelmi do hlavy a zakopaný niekde v okrese Dunajská Streda.

Z účasti na jeho vražde je obvinený aj Jegorov, ktorého policajti zatkli v júni pred ilavskou väznicou. Spoza mreží sa dostal na niekoľko sekúnd po štyroch rokoch, pretože súdy a prokuratúra sa nedohodli, ako v prípade konať. Jegorovov advokát Svetozár Chabada vyslovil názor, že obvinenie z účasti na vražde Hrdloviča je účelové.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu