Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pri Banskej Bystrici a v Púchove zhoreli v autách traja ľudia

Experti preskúmajú vrak auta a stanovia príčinu jeho požiaru. Zobraziť galériu (3)
Experti preskúmajú vrak auta a stanovia príčinu jeho požiaru.

ŽILINA/BANSKÁ BYSTRICA - Za necelé dva dni sa na Slovensku našli dve zhorené autá, v ktorých zahynuli traja ľudia. Dnes ráno neďaleko Banskej Bystrice v osobnom aute s breznianskou poznávacou značkou zhoreli dve osoby. Zhorené auto sa našlo aj v nedeľu v Púchove, sedel v ňom jeden človek. Polícia zatiaľ nevie, či si takto nevybavovalo účty podsvetie. ČTK to dnes povedali zástupkyne polície.

"Polícia vykonáva obhliadku miesta činu a pracuje na zistení totožnosti osôb. Zatiaľ sa nedá povedať, akého boli pohlavia. Príčiny požiaru sa preverujú, prípad je v štádiu vyšetrovania," poznamenala hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová.

Podľa nej si požiar striebornej Škody Octavia dnes ráno náhodou všimol jeden z občanov. Auto údajne zhorelo na horskom prechode Šturec mimo hlavnej cesty. V Púchove zhorel Moskvič, v ktorom sa našlo ľudské telo. Jeho totožnosť zatiaľ nie je známa. Podľa niektorých náznakov ide možno o muža, ktorý v aute prespával. Podľa trenčianskej policajnej hovorkyne Lenky Bušovej sa zatiaľ nedá potvrdiť ani vyvrátiť, či auto niekto podpálil úmyselne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu