Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dvaja maskovaní tridsiatnici prepadli ráno herňu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Kukly, rukavice, pištoľ a igelitka. S touto výbavou lúpili dvaja tridsiatnici, ktorí si vybrali ranný čas a krátko po ôsmej vošli dnes do herne na ulici M. Schneidera Trnavského v Bratislave.

Od zamestnankyne žiadali peniaze, tá im v obave o svoj život vydala približne 4-tisíc eur. Počas lúpeže boli v herni aj dvaja klienti, k ich zraneniu nedošlo. Páchatelia ušli na dosiaľ neznáme miesto, polícia po nich intenzívne pátra aj pomocou psov.

Polícia poskytla aj približný popis lupičov. Prvý z mužov je približne 170 cm vysoký, silnejšej postavy. Oblečené mal tmavé teplákové nohavice s bledým pásom od výšky kolena, tmavú bundu do pása s nápisom na ľavej prednej strane. Na rukách mal čierne rukavice a na hlave kuklu, na ktorej mal kapucňu. Obuté mal čierne tenisky s bielym znakom. V ruke držal krátku čiernu guľovú zbraň a bielu igelitovú tašku.

Druhý muž je približne 170-180 cm vysoký štíhlej postavy. Oblečenú mal bledú bundu s tmavým pásom na hrudi, modré džínsy a obuté mal biele tenisky. Na hlave mal kuklu a na rukách bledé rukavice. Obaja muži sú vo veku približne 30 rokov. Informovala o tom Petra Hrášková z bratislavského policajného riaditeľstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu