Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bratislavské ulice sú ako klzisko, ráno 33 nehôd!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Meteorológovia varujú pred poľadovicou, podľa polície by bolo najlepšie nechať auto v garáži. Ľad na cestách aj zlá poveternostná situácia mimoriadne zhoršujú situáciu v doprave. V Bratislave zaznamenali ráno až 33 nehôd!

Bratislavskí policajti vyzývajú vodičov, aby pre nepriaznivé poveternostné podmienky zvýšili pozornosť za volantom. "Pokiaľ je to možné, odporúčame, aby ste Vaše motorové vozidlá nechali zaparkované a dnes radšej nejazdili, vyhnete sa tak kolíznym situáciám," uviedol hovorca František Peczár.

Meteorológovia zo SHMÚ vydali pre dnešok výstrahu pred poľadovicou. Pred klzkým povrchom sa treba mať na pozore najmä na západe a juhu Slovenska.

Miestami sa zľadovatené cesty môžu vyskytnúť v okresoch Bratislava, Pezinok, Trnava, Hlohovec, Piešťany, Senec, Galanta, Šaľa, Dunajská Streda, Malacky, Skalica, Senica, Myjava, Nitra, Levice, Nové Zámky a Komárno. Ojedinele sa na poľadovicu musia pripraviť obyvatelia okresov Nové Mesto nad Váhom, Trenčín, Ilava, Púchov, Považská Bystrica, Bytča, Žilina, Topoľčany, Partizánske, Bánovce nad Bebravou, Prievidza, Zlaté Moravce, Krupina, Veľký Krtíš, Lučenec, Poltár a Rimavská Sobota.

Situáciu podľa SHMÚ ovplyvňuje tlaková níž. Poľadovica má pretrvať až do zhruba jednej hodiny popoludní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu