Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Po zrážke sanitky s kamiónom skončilo 6 ľudí v nemocnici

Sanitka narazila do poľského kamióna
Sanitka narazila do poľského kamióna

PREŠOV - Sanitka s piatimi pacientmi narazila v Prešove do kamióna, ktorý pred ňou pribrzdil. Všetkých pasažierov aj s vodičom previezli do nemocnice na vyšetrenie.

K havárii došlo na Vranovskej ulici v časti Nižná Šebastová krátko po 13:00. V čase nehody boli v sanitke piati pacienti a vodič. Jedného pacienta museli hasiči z vozidla vyslobodiť za pomoci hydraulického náradia. Všetkých odviezli na vyšetrenie do prešovskej nemocnice.

Ako uviedol k príčinám havárie prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, poľský kamionista pribrzdil, keď pred ním spomalilo odbočujúce auto. Vodič sanitky sa nárazu pokúsil vyhnúť ešte tým, že stočil volant vľavo, avšak aj napriek tomu pravou časťou narazil do kamióna.

Podľa hovorkyne prešovskej FNsP Renáty Koziakovej všetci pacienti z havarovanej sanitky sú pri vedomí a absolvujú vyšetrenia. U niektorých už lekári rozhodli o hospitalizácii.

Po pol hodine hasiči už išli k ďalšej dopravnej nehode. Pri odbočke na Chminiansku Novú Ves sačelne zrazila Škoda Fabia s Toyotou Yaris. Dvaja zranení skončili v prešovskej nemocnici. Do dvoch hodín došlo ku kolízii ďalšej sanitky v Jarovniciach, príčiny nehody stále vyšetrujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu