Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Auto na dve časti, mladíkovi amputovalo nohu!

Toyota po nehode skončila v stĺpe Zobraziť galériu (10)
Toyota po nehode skončila v stĺpe

BANSKÁ BYSTRICA - O malom zázraku môže hovoriť posádka Toyoty Corolla, ktorá havarovala dnes skoro ráno na banskobystrickom sídlisku Sásová. Auto vo vysokej rýchlosti na Ďumbierskej ulici dostalo šmyk, narazilo do obrubníka na pravej strane, odkiaľ prešlo do protismeru a po náraze do stĺpa sa roztrhlo. Predná časť auta s motorom zostala doslova omotaná okolo stĺpa, druhú odhodilo na cestu do protismeru.

Kým vodič (26) obišiel len s ľahkými zraneniami, spolujazdec (25) prišiel o časť nohy. „V odtrhnutej zadnej časti sa nachádzal bezpečnostným pásom pripútaný spolujazdec z Banskej Bystrice, ktorý pri náraze utrpel amputáciu pravej dolnej končatiny,“ informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Šoférovi podľa polície namerali 1,2 promile, spolujazdcovi 1,7.

Škodu na aute a stĺpe odhadli asi 3500 eur. Vodiča už stíhajú za ublíženie na zdraví a ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, za čo mu hrozí väzenie až na päť rokov. Následky nehody odstraňovali pracovníci z banskobystrického ASOSu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu