Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Manželka: Môjho muža zavraždili na objednávku

Mariánovo auto našla manželka zaparkované na parkovisku v Tvrdošíne. Bolo zamknuté a boli v ňom len doklady. Zobraziť galériu (2)
Mariánovo auto našla manželka zaparkované na parkovisku v Tvrdošíne. Bolo zamknuté a boli v ňom len doklady.

NÁMESTOVO - Na brehu rieky Orava, v miestnej časti Tvrdošína Krásna hôrka, našla polícia v piatok mŕtveho muža. Podľa nášho zistenia išlo o nezvestného stolára Mariána Kaššáka († 36). Muž odišiel na pracovné stretnutie 31. mája a domov sa už nevrátil. Podľa jeho manželky ho zavraždili na objednávku!

Stolár z Oravského Bieleho Potoka pri Námestove odišiel na pracovné stretnutie do Tvrdošína. Podľa manželky Evy (29) mu telefonoval nejaký muž a chcel si u neho objednať stolárske práce. Na stretnutie mal prísť údajne sám, bez manželky. Z domu odišiel 31. mája a odvtedy sa nikomu neozval.

Polícia našla v piatok 4. augusta v poraste na brehu Orava mŕtveho muža, ktorého identifikovali ako nezvestného Mariána. Jeho manželka je v šoku. Po oznámení, že našli jej manžela mŕtveho, odpadla a museli k nej volať záchranku. „Keď mi to policajti v sobotu ráno oznámili, bola to pre mňa hrozná rana. Aj keď som od začiatku tušila, že sa stalo niečo zlé, dúfala som, že manžel je nažive,“ s plačom povedala pre Nový Čas Eva Kaššáková.

Zronené sú aj jeho tri deti. „Tie to dosť ťažko znášajú. Starší syn Marián (12) len povedal, že otecko je už v nebi,“ s nárekom hovorí Eva. Podľa našich informácií si vraždu oravského stolára údajne mal objednať dokonca jeho kamarát. Vraj ho zabili osadníci z Medvedzia, ktorí zmizli aj so zinkasovanými peniazmi.

„Podrobnosti prípadu poskytneme na tlačovke. Teraz sa k tomu vyjadrovať nebudem,“ uviedla zástupkyňa žilinského policajného hovorcu Jana Balogová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu