Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Otec slovenského kanibala Jána: Syn bol problémový chlapec!

Otec Jan bol zo synovho činu v šoku. Zobraziť galériu (2)
Otec Jan bol zo synovho činu v šoku.

HLBOKÉ NAD VÁHOM - Sú v šoku! Toto jednoducho nečakali! Rodičia Jána Ometaka (26) z Hlbokého nad Váhom pri Bytči sa hrôzostrašnú správu o tom, že ich syn takmer zjedol anglického dôchodcu za živa, dozvedeli od Nového Času. Nášmu denníku poskytli exkluzívny rozhovor o tom, aký vlastne je ich syn Ján.

Rodičia najskôr o svojom synovi a o tom, že odišiel za prácou do zahraničia, nechceli vôbec rozprávať. „Neviem prečo by som mal hovoriť prečo a kam šiel môj syn. My sme s tým nesúhlasili, aby odišiel. Choďte preč,“ odháňal nás od dverí otec Ján (50). Sám tvrdí, že so synom mali problémy stále a odkedy odišiel do cudziny, informácie o ňom majú len zriedkavo. Po prvotnom šoku nakoniec otec slovenského kanibala poskytol Novému Času exkluzívny rozhovor.

„Od malička bol problémový. Nedokázal si priznať svoju slabosť a stále si stál za svojím. Hrozne bol tvrdohlavý a nechcel poslúchať,“ začal svoje rozprávanie o Jánovi juniorovi otec, ktorý nedávno oslávil päťdesiatku. To, že musel rodičov nakoniec v mladosti poslúchať, bolo skôr preto, že s nimi žil pod jednou strechou. Hneď ako dovŕšil osemnástku sa však v správaní veľmi zmenil. Vyučil sa za stolára. Mal rád prácu, vôbec mu nesmrdela. Keď niečo z dreva spravil, bol na to patrične hrdý. „Bol šikovný. Prácu vždy odviedol na dobrej úrovni,“ bráni svojho syna otec, ktorý je z činu svojho syna šokovaný.

Po našej informácii, že Ján sa zahryzol do tváre muža a zjedol aj jeho palec, ostal otec v nemom úžase. „To že spravil? To nemôže byť pravda. Nedávno mi volali, že syn sa psychicky zrútil, a že leží na psychiatrii. O dva dni na to mi zas volali, že ho pustili, a že je to s ním ešte horšie. Vraj napadol staršieho muža a ten leží v nemocnici, ale že by spravil niečo také, to mi vôbec nepovedali,“ hovorí Ján starší a počas rozhovoru sedí ako prikovaný.

Informácie o synovi sa rodičia dozvedeli od kamarátov, ktorí s ním pracovali. Susedia sa o rodine Ometakovcov nechceli vôbec zmieňovať. „To je nejaká divná rodina. Oni sú jehovisti a asi je to taká ich mentalita, že sa nejako nestretávajú s ľuďmi, že by boli nejakými kamarátmi,“ podotkla žena z dediny. Ďalší zas Ometakovcov opisujú ako slušnú rodinu a o ich Janovi si mysleli, že pracuje v Bratislave. Otec Jan sa príslušnosťou k Svedkom Jehovovým nijako netají: „Držíme sa vysokých morálnych hodnôt. O to viac som šokovaný z môjho syna,“ uzatvára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu