Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Znásilnená porodila na toalete

Mladá mamička Katarína (19): „Bola som zneužitá.“
Mladá mamička Katarína (19): „Bola som zneužitá.“

LEVICE - Šokujúcou kauzou sa zaoberajú levickí policajti. Žena, ktorá porodila dieťa do záchodovej misy v levickej nemocnici, tvrdí, že ju pred ôsmimi mesiacmi znásilnili neznámi chlapi! Z nedobrovoľného sexu však zatiaľ nebol nikto obvinený. Mladá mamička navyše hovorí zakaždým niečo iné.

Katarína (19) býva v tichej úzkej uličke na okraji dediny v levickom okrese. „Bola som zneužitá, dcérka je zdravá. Všetko som porozprávala policajtom,“ povedala stručne Katarína na priedomí rodičovského domu. Práve z neho ju odviezli do nemocnice s bolesťami v bruchu. V chirurgickej ambulancii sa lekárovi jej zväčšené brucho nepozdávalo a poslal ju na vyšetrenie. Katarína sa však vypýtala na toaletu a tam do záchodovej misy porodila dieťa!

Lekári jej predčasne narodenú dcérku, ktorá vážila len 1,9 kg, zachránili. V nemocnici tvrdila, že o svojom tehotenstve nevedela, a preto ani nechodila do poradne. „Vedela som, že som tehotná, ale bála som sa to rodičom povedať,“ zmenila teraz Katarína svoje pôvodné vyjadrenie.

Po pôrode lekárom a policajtom povedala, že ju pred ôsmimi mesiacmi dvaja neznámi muži vtiahli do auta. Rozprávala, že jej zviazali ruky a nohy, zakryli ústa a znásilnili ju. Tvrdila, že potom ju vyhodili z auta. „Je začaté trestné stíhanie, nikto zatiaľ nie je obvinený. Máme podozrivého, ktorý priznáva, že so slečnou mal intímny styk, ale tvrdí, že z jej strany bol dobrovoľný. Vyšetrovateľ čaká na výsledky expertízy DNA dieťaťa, matky a podozrivého. Až potom rozhodne,“ povedala k prípadu Renáta Čuháková z nitrianskej krajskej polície.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu