Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Moniku (13) zachytil výťah a poškodil jej lebku!

Monika (13) leží s vážnymi poraneniami krku a hlavy v michalovskej nemocnici.
Monika (13) leží s vážnymi poraneniami krku a hlavy v michalovskej nemocnici.

STRÁŽSKE - Výťah ju takmer pripravil o život! Iba 13-ročnú Moniku zo Strážskeho v nedeľu večer zachytila prichádzajúca kabínka. Nešťastie sa stalo v momente, keď dievča cez rozbité výťahové dvere pozeralo na dno šachty. Monika teraz leží v michalovskej nemocnici v umelom spánku s vážnymi poraneniami hlavy a krku.

„Je strašné, čo sa stalo!“ narieka nešťastná matka Lýdia. Dúfa, že jej dcéra sa uzdraví a všetko bude opäť v poriadku. Tragédia sa začala nevinne, Monika mala ísť v nedeľu večer za kamarátkami. Zatiaľ nie je jasné, čo presne sa pred výťahom odohralo. Či dievčine do šachty spadol mobil, alebo iný predmet, za ktorým sa nakláňala. Isté je len to, že výťahové dvere mali rozbité sklo. Monika mala tú smolu, že na chodbe domu bola večer tma, a keď sa nakláňala, zrejme nezbadala prichádzajúcu kabínku. Tá jej zachytila hlavu. Našťastie, výťah sa zastavil hneď, ako zaregistroval odpor.

Obyvatelia bloku pohotovo pomocou varechy zatlačili poistku a vytiahli telo bezvládnej dievčiny, ktorú odviezla záchranka. „Stav pacientky je vážny. Má prasknutú lebku, pomliaždené štruktúry krku a zakrvácanie,“ upresnil primár oddelenia anestézie a intenzívnej medicíny v nemocnici v Michalovciach Ladislav Becker. V bytovke na Obchodnej ulici v Strážskom to nebol prvý prípad, keď boli porozbíjané okná na výťahu. Aj včera tu technici menili sklo. Naposledy ich tu zasklievali pred troma mesiacmi. Vandali ich však vždy rozbijú. Prípadom sa zaoberá polícia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu