Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markíza: Vo Váhu sa našlo telo hľadaného zločinca Szatmáryho

BRATISLAVA - Jeden z najhľadanejších zločincov Karol Szatmáry je mŕtvy. Jeho telo sa našlo vo Váhu už pred mesiacom, no expertíza až teraz potvrdila, že ide o hľadaného Karola Sz. Informovala o tom TV Markíza vo svojej hlavnej spravodajskej relácii. Szatmári bol považovaný za spoločníka Mikuláša Černáka. Jeho osobu spája polícia s viacerými vraždami z druhej polovice 90. rokov. Prokuratúra ho obžalovala spolu s Mikulášom Černákom z dvoch brutálnych vrážd a z jedného pokusu o vraždu.

Ako informovala TV Markíza, pred mesiacom vyplavil Váh neznáme telo so Szatmáryho dokladmi, identitou mŕtvoly si polícia doteraz nebola istá, až po analýze DNA sa situácia zmenila. "Polícia stotožnila telo muža, ktoré bolo nájdené 22. apríla vo Váhu pri Komárne, išlo o hľadaného Karola Sz.," uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Korch. K príčine smrti a k prípadnému cudziemu zavineniu sa zatiaľ nevyjadril.

Szatmáry bol nezvestný od roku 2000 až doteraz. I napriek pochybnej minulosti kedysi s políciou spolupracoval. Ako chránený svedok odhalil pozadie vraždy Róberta Remiáša, následne však policajtom ušiel a písomne svoju výpoveď odvolal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu