Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

ANO sa dištancuje od negatívnej billboardovej kampane proti SF

Megaboardy, ktoré sú namierené proti Slobodnému fóru, vlastní firma Šanca.
Megaboardy, ktoré sú namierené proti Slobodnému fóru, vlastní firma Šanca.

BRATISLAVA - Aliancia nového občana (ANO) sa dištancuje od negatívnej billboardovej kampane voči Slobodnému fóru, uvádza sa v stanovisku, ktoré agentúre SITA poskytol tlačový odbor aliancie. "ANO takúto kampaň neobjednala, nezaplatila a akékoľvek iné tvrdenia sú nepravdivé a vnímame ich ako snahu o diskreditáciu ANO v rámci predvolebného boja," dodáva sa v stanovisku.

Megaboardy, ktoré sú namierené proti Slobodnému fóru, vlastní firma Šanca. Predseda predstavenstva spoločnosti Ján Filip odmietol pre agentúru SITA potvrdiť, či ANO bola objednávateľom megaboardu. Ako dodal, Šanca oslovila všetky politické strany a zatiaľ sa dohodla len s dvoma, pričom s treťou stranou je v rokovaní. Viac nechcel Filip povedať. Pre TA3 však potvrdil, že objednávateľom bola "politická strana ANO."

Predsedníčka SF Zuzana Martináková nechcela pre agentúru SITA komentovať megaboardovú kampaň proti jej strane. Slobodní sa ale takouto cestou podľa svojej predsedníčky nebudú uberať. Martináková ďalej povedala, že by bolo zaujímavé zistiť, kto má finančné prostriedky na to, aby si dovolil útočiť takýmto spôsobom proti inej strane.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu