Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brutálna vražda: Vo vode našli muža so spútanými rukami a zalepenými očami

Nohy vyčnievajúce z vody si všimol kajakár.
Nohy vyčnievajúce z vody si všimol kajakár.

NOVÁKY - Šokujúci nález! Telo brutálne zavraždeného muža včera vylovili z nádrže v Novákoch. Vyčnievajúce nohy z vody si všimol kajakár. Zviazané ruky, reťaz okolo krku a prelepené ústa i oči svedčili o tom, že si s ním beštiál ne vybavovali účty.

Mŕtve telo plávalo asi 1,5 až 2 metre od mostíka. Keď muža vytiahli na breh, mal ruky zviazané dozadu opaskom a ústa i oči prelepené lepiacou páskou. Na hlave mal stopy po údere. Podľa miestnych svedkov išlo asi o ma- fiánsku vraždu, pretože muž mal okolo krku uviazanú reťaz zaťaženú kanalizačným poklopom, aby telo kleslo na dno. Vrahovia pravdepodobne nešťastníka zhodili do vody z mostíka blízko výpuste nádrže. Telo bolo vo vode podľa odhadu asi 10 až 12 dní.

Polícia uvalila na prípad informačné embargo. Podľa informácií televízie JOJ však mŕtvy muž je asi 30-ročný podnikateľ z Prievidze. Jeho auto údajne našli pred dvomi týždňami pri obci Koš. V aute sa našli známky po bitke, interiér útočníci posypali korením, aby zahladili stopy. Podľa televízie JOJ zavraždený muž vlastnil dva penzióny a obchodoval s autami. Motívom vraždy sú podľa všetkého peniaze, muž mohol byť tŕňom v oku práve autičkárom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu