Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dcérka 15-ročnej matky oslavuje prvé narodeniny

Ildikó má dnes už jeden rok. Zobraziť galériu (5)
Ildikó má dnes už jeden rok.

TURŇA NAD BODVOU - Ildikó rastie ako z vody. Dievčatko z Turne nad Bodvou len pred pár dňami oslávilo prvé narodeniny. Jej matka Ildikó Dunková (15) ju porodila presne 3. apríla 2005, keď mala ešte len 14 rokov! Kým jej spolužiačky dreli lavice základnej školy, ona si už plnila materské povinnosti. Spolu s otcom Jánom Balážom (21) sa o dcérku starajú v byte zdevastovanej bytovky.

„Ildikó už začína opatrne chodiť okolo postele. Veľmi dobre a rada je, ale už ju nedojčím. Ešte nemá ani jeden zub a váži viac ako 9 kilogramov,“ hovorí hrdá mamička, ktorá na ďalšie tehotenstvo ani len nepomyslí. Najviac ju mrzí, že s dieťatkom musia žiť v bytovke, ktorá je plná odpadkov. Verí však, že sa to čoskoro zmení, pretože v obci sa hovorí o výstavbe nízkoštandardných bytoviek.

S otcom malej Ildikó sa majú stále radi, no na ďalšieho potomka si ešte počkajú. Ján Baláž bol totiž za príjemné chvíle s maloletým dievčaťom obvinený zo sexuálneho zneužívania, za čo môže dostať trest od 1 do 8 rokov. Zatiaľ je na slobode, včera v lese zbieral drevo do pece. Rodičia malej Ildikó sa stretli v lete 2004 na diskotéke v neďalekej Moldave nad Bodvou. Dievča mu zatajilo svoj pravý vek, tvrdilo, že má sedemnásť rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu