Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Majú prsty vo vražde talianskeho maršala karabinierov Slováci?

Túto neznámu dvojicu hľadajú policajti v súvislosti s vraždou Taliana.
Túto neznámu dvojicu hľadajú policajti v súvislosti s vraždou Taliana.

PRAHA/BRATISLAVA - Majú prsty vo vražde talianskeho maršala karabinierov Giovanniho Natoliho (†65) Slováci? Odpoveď na túto otázku bude známa po odhalení totožnosti dvoch neznámych ľudí, po ktorých pátrajú naši policajti na žiadosť českých kolegov.

Pred dvomi mesiacmi niekto zavraždil v Prahe dôstojníka vo výslužbe Giovanniho Natoliho. Toto bývalé vysoké policajné eso žilo v Česku sedem rokov. Taliansky pôvod v sebe rozhodne nepoprel. Rád nadväzoval kontakty so ženami stredného veku. Kupoval im darčeky a hostil ich v kaviarňach. Ženy o ňom hovorili ako o postaršom, ale šarmantnom a dobre situovanom mužovi, ktorý ich okúzľoval. Násilná smrť zastihla Natoliho v jeho pražskom byte pred dvomi mesiacmi. Páchateľ vošiel dnu s úmyslom niečo ukradnúť. Z bytu sa údajne stratili peniaze, hodinky a zlatá retiazka, ktoré mal zavraždený pri sebe.

Českí policajti v súvislosti s touto vraždou hľadajú neznámu dvojicu. Podľa informácií Marty Bujňákovej z policajného prezídia, žena má 40 až 45 rokov a je 175 cm vysoká. Má rovné, stredne dlhé plavé vlasy. Hovorí po česky a čiastočne po taliansky. Pohybovala sa v spoločnosti asi 50-ročného muža silnejšej postavy, ktorý hovoril po slovensky a pracoval alebo pracuje ako kamionista. Informácie o totožnosti neznámej dvojice oznámte na policajnú linku 158.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu