Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TV Markíza reorganizuje redakciu spravodajstva

Televízia Markíza
Televízia Markíza

BRATISLAVA - Približne mesiac po svojom nástupe pripravilo nové vedenia TV Markíza reorganizáciu redakcie spravodajstva. Ako agentúru SITA informovala vedúca PR TV Markíza Ivana Semjanová, pre tieto a ďalšie pripravované zmeny - reštrukturalizáciu redakcie a prípravu nových formátov - sa dnes vedenie Centra spravodajstva a publicistiky dohodlo so siedmimi pracovníkmi redakcie spravodajstva o odchode z TV Markíza dohodou.

Podľa Semjanovej ide o interných zamestnancov, ktorí patrili k organizačným pracovníkom a dvoch redaktorov. Ich mená však nechcela uviesť. Zároveň vyvrátila informácie o hromadnom prepúšťaní v televízii.

Nové vedenie TV Markíza pôsobí v televízii od 1. februára. Novým generálnym riaditeľom je Václav Mika a zástupkyňou generálneho riaditeľa a finančnou riaditeľkou TV Markíza Radka Doehring. Zmenilo sa aj obsadenie užšieho manažmentu. S nástupom nového vedenia sa zmenila organizačná štruktúra televízie - zredukoval sa počet riadiacich centier z deväť na sedem a po novom sa rozdelili kompetencie. Výrazné zmeny sa dotkli Centra programu, ktoré preberá kompetencie bývalého Centra umeleckej tvorby a kompetencie Centra kreatívnych služieb.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu