Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dzurinda si pri lyžovaní na Kysuciach zlomil nohu

Premiér SR Mikuláš Dzurinda
Premiér SR Mikuláš Dzurinda

ČADCA - Predseda vlády SR Mikuláš Dzurinda si počas dnešného lyžovania v zimnom stredisku Veľká Rača - Oščadnica časť Lalíky pri Čadci poranil nohu.

Premiéra prevážajú do bratislavskej Nemocnice s poliklinikou v Ružinove, informoval agentúru SITA riaditeľ čadčianskej nemocnice Jozef Kanaba. Podľa neho predseda vlády má zlomeninu predkolenia, pričom nevylúčil, že ho v Bratislave čaká operácia. "Predpokladám operačný zásah, ale to posúdia až bratislavskí kolegovia," dodal Kanaba. Dzurinda sa zranil dnes ráno počas lyžovačky v stredisku Veľká Rača - Laliky. Odtiaľ ho previezli do nemocnice v Čadci, kde premiérovi nohu zaistili.

Predseda vlády chcel dnes ráno využiť chvíľku voľna vo svojom programe, a preto išiel už od 8:00 lyžovať. Na Veľkej Rači sa mal dnes zúčastniť na prvom ročníku lyžiarskych pretekov rodín v obrovskom slalome - Family Cupe a víťazom mal popoludní odovzdávať aj ocenenia. Ďalší program mal o 19:30 už v Bratislave, kde mal byť hosťom koncertu pri príležitosti 10. výročia Linky detskej istoty v Redute Slovenskej filharmónie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu