Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Svadba? Milla Jovovich pred ňou leňoší v posteli... Úplne nahá!

Milla Jovovich Zobraziť galériu (6)
Milla Jovovich

LOS ANGELES - Hoci už budúci týždeň pôjde opäť pod čepiec, bezstarostne si vylihuje v Evinom rúchu! Krásavica Milla Jovovich (33) si však pravdepodobne len užíva posledné chvíle slobody - takéto šťavnaté zábery budúcemu manželovi totiž možno voňať nebudú!

Sexi herečka ukrajinského pôvodu svoje dokonalé krivky tentoraz odhalila pre septembrové vydanie magazínu Maxim. Prsia obopnuté podprsenkou bez ramienok, malý zadoček v čipkovaných francúzskych nohavičkách, či dráždivé čierne podväzky - to všetko jasne naznačuje, že jej snúbenec Paul Anderson sa už onedlho stane jedným z najšťastnejších mužov sveta. Zobúdzať sa každé ráno vedľa takejto obnaženej krásky by totiž mnohí páni rozhodne považovali za hotové požehnanie.

Milla svoje "áno" pred pomyselným oltárom vysloví už po tretíkrát. Slávnosť sa bude konať 22. augusta priamo v jej hollywoodskom dome, no v žiadnom prípade nepôjde o masovú hostinu. "Bude to malá oslava - len s rodinou a blízkymi priateľmi. Niečo na štýl Havany a Kuby," prezradila herecká hviezda v interview. Zaujímavosťou je, že ako odborníčka na módu nikomu nezverila tú časť svadby, ktorú každá nevesta považuje za najdôležitejšiu. Svadobné šaty si navrhla úplne sama.

Krásna brunetka tvorí s režisérom a scenáristom Paulom Andersonom pár už šesť rokov. Stretla ho pri natáčaní filmu Resident evil a dovtedy mu stihla porodiť dcérku. Tá sa narodila 3. novembra 2007 a dostala meno Ever Gabo.

Svadba? Milla Jovovich pred
Zobraziť galériu (6)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu