Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Miranda poodhalila prsník, Marisa sexi nohy... Smotanu však zlízala Demi!

Demi Moore, Marisa Miller, Miranda Kerr Zobraziť galériu (19)
Demi Moore, Marisa Miller, Miranda Kerr

LOS ANGELES - Z večera najlepších športovcov sa stala oslava ženskej krásy! Uprostred týždňa sa zišli očarujúce tváre šoubiznisu, aby odmenili športové výkony cenami ESPY. Anjeli Victoria's Secret v bielom síce zažiarili, no tromfy v rukách opäť držala Demi Moore (46)!

Zdalo sa, že stredajší večer bude patriť modelkám, ktoré na móle najčastejšie predvádzajú spodnú bielizeň. Marisa Miller a Miranda Kerr dorazili v plnej sile - jedna krajšia ako druhá, no každá svojsky atraktívna. Marisa tradične ukázala dlhé štíhle nohy v bielych minišatách Dolce & Gabbana, ktoré oživil kontrastný opasok. Priateľka Orlanda Blooma zasa vábila sexi výstrihom v róbe od Calvina Kleina s upínaním okolo krku a výraznejším malinovým rúžom. Miranda po celý čas rozdávala úsmevy a s radosťou sa predvádzala v tom správnom uhle - očividne ani len netušila, že o pár kilometrov ďalej jej polovičke práve vyrabovali dom.

Miranda poodhalila prsník, Marisa
Zobraziť galériu (19)

Miranda poodhalila prsník, Marisa
Zobraziť galériu (19)

 

Miranda poodhalila prsník, Marisa
Zobraziť galériu (19)

Škrt cez rozpočet obom kráskam urobila nestarnúca stálica hollywoodskeho neba. Demi Moore si pre seba ukrojila najväčšiu časť pozornosti v ohnivo červených šatách Zac Posen s dĺžkou po kolená, ku ktorým si obula čierne saténové lodičky s otvorenou špičkou. Štíhle lýtka, osí pás a kyprý dekolt - tým všetkým dala herečka jasne najavo, že do dôchodku sa tak skoro určite nechystá.
Miranda poodhalila prsník, Marisa
Zobraziť galériu (19)
Z radov špičkových športovcov príjemne prekvapili sestry Williamsové, ktoré po čase zvýraznili svoj kúsok ženskosti. Dlhou zelenou róbou a bujným poprsím zaujala najmä Serena. Hoci na tenisových dvorcoch svojimi svalmi a výkonom občas pripomína opačné pohlavie, v stredu v noci bola skutočne krásna. Bola jednoducho ženou...


Víťazi ESPY awards 2009

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu