Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šporťáčka Mária Pietrová: Je to hééééérečka!

Mária Pietrová ako Bondgirl s Petrom Marcinom Zobraziť galériu (5)
Mária Pietrová ako Bondgirl s Petrom Marcinom

BRATISLAVA – Zmenila profesiu! Mária Pietrová (24) sa na chvíľu stala herečkou, keď nakrútila upútavku k estévečkarskej relácii Chodili sme spolu. Otázka je, či to novej šou Petra Marcina pomohlo. Podľa našich informácií sa totiž z jej výkonu televízni kolegovia smejú.

Mária Pietrová si od športu odskočila k Jamesovi Bondovi. Presne v tomto štýle totiž nakrútila s Petrom Marcinom upútavku na jeho novú reláciu. Ako vyzerá Bondgirl v jej podaní?

„Ľudia z televízie sa na tom smejú. Je tam neprirodzená. A navyše – čo tam ona hľadá, keď v relácii neúčinkuje?“ sprostredkoval nám reakcie Máriiných kolegov z STV náš zdroj. Dokonca samotná Mária uznala, že ako neherečka to mala naozaj ťažké. „Bolo náročné vyjadriť tri veľmi podobné emócie, trikrát zahrať prekvapenie. Nikdy som pritom nemala ambíciu byť herečkou,“ povedala nám Pietrová.

Topky.sk navyše zistili, že blonďavá moderátorka výsledok svojej práce ešte ani nevidela, a tak svoj výkon reálne zhodnotiť ani nemôže. „Dúfam, že sú v STV s výsledkom spokojní. Ale nakrúcala som len dve klapky, tak sa to režisérovi zrejme páčilo,“ verí si Pietrová.



Pozrite si vo videu, ako Mária zahrala Bondgirl.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu