Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vianoce známej slovenskej herečky: Opijem sa a nič nerobím!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (3)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Kto by to bol na ňu povedal! Herečka a komička Eva Evelyn Kramerová (24), ktorá je známa zo sitkomu Svet podľa Evelyn, sa nevedela dočkať vianočných sviatkov. Nás zaujímalo, ako to u nich počas Vianoc funguje, aké majú tradície a zvyky, čo pripravuje ona a čo nesmie chýbať na vianočnom stole. Odpoveď blondínky vám vyrazí dych.

Vianoce miluje snáď každý. Nielen kvôli darčekom, ale aj kvôli sviatočnej nálade, či kvôli stretnutiu sa s rodinou a blízkymi. Zisťovali sme, ako to funguje v rodine komičky Evy Kramerovej. Čo ona a štedrá večera? Obľubuje niečo špeciálne? „Nie som ten typ, čo sa ide zblázniť za rezňom a za šalátom, ja to beriem tak v pohode. Raz som sa prejedla vianočných jedál a teraz to už beriem v pohode,“ priznala Evelyn, ktorá si už niekoľko rokov nič extra nepraje nájsť ani pod stromčekom.

„Tri roky už neviem, aký darček chcem, lebo väčšinou nejako veľa nepotrebujem a čo chcem, to si kúpim. Ja som veľmi spontánna,“ priznáva blondínka, ktorá prípravy okolo Vianoc necháva na babku, s ktorou trávi sviatky.

„No vždy to začne tak, že idem náramne pomáhať, ale nakoniec to skončí tak, že ja ležím na gauči a moja babka varí, upratuje a pečie. Ja sa aj zo slušnosti spýtam, či s niečím pomôžem a ona nie, nie, nie... Tak ja si vegetím pred telkou a popíjam vianočný likér domáci s dedkom, opijeme sa spolu a...,“ priznala so smiechom Evelyn, ktorá sa namiesto vianočných tradícií venuje inej činnosti. Akej, to sa dozviete z videa.

Evelin Kramerova a vianocna vecera

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu