Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena (40) je ľahšia o 25 kg: Začala jesť a paradoxne chudla!

Louise môže byť na seba hrdá
Louise môže byť na seba hrdá (Zdroj: chron.com)

HOUSTON - Štyridsaťročná Louise neustále priberala napriek tomu, že takmer nič nejedla. Vplyvom toho sa u nej objavilo množstvo zdravotných ťažkostí, ktoré nie a nie ustúpiť. Pomohla až zmena stravovacích návykov. Keď konečne začala poriadne jesť, paradoxne schudla.

Prvé problémy sa u ženy objavili po tom, ako porodila svoje dve dcéry. Jej hmotnosť stúpala nenápadne, takže si spočiatku ničoho nevšimla. Keď si uvedomila, že sa už nezmestí do svojich šiat, bolo jej do plaču. A hoci jedla len veľmi málo, priberala naďalej.

Všetko sa zmenilo po minuloročných vianočných sviatkoch. "Odfotila som sa spolu s deťmi pri stromčeku. Mala som na sebe síce krásne šaty, ale aj tak som vyzerala ako obluda. Povedala som si, že jednoducho musím schudnúť," spomína Louise. 

Po novom roku začala preto navštevovať klub znižovania hmotnosti v Houstone. Už o šesť mesiacov neskôr bol z nej úplne iný človek. Vďaka úprave jedálnička je totiž ľahšia o 25 kilogramov. Ešte pred rokom nosila oblečenie veľkosti 46, teraz je to len 36.

"Kedysi ma strašne bolieval chrbát a nemala som žiadnu energiu. Aby som schudla, tak som skoro vôbec nejedla ale keď už, tak to boli kalorické bomby," hovorí Louise, ktorá je teraz omnoho viac, zato však stravu s nízkym obsahom tuku. Na raňajky si síce neodpustí obľúbené vajcia so slaninou, keďže ich ale upravuje na grile, je to oveľa zdravšie.

Američanka sa nedávno zamestnala v klube, ktorý zmenil jej život, ako konzultantka. Chce totiž pomáhať ďalším ľuďom s obezitou a radí im preto, ako schudnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu