Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Krásna Sarah (28) schudla päť veľkostí: Stačil pohľad na milenku jej "ex"!

Sarah schudla z čísla 44 na 34 Zobraziť galériu (2)
Sarah schudla z čísla 44 na 34 (Zdroj: photo-features.co.uk)

LONDÝN - Toto je moment, ktorého sa desí každá žena. Stačí, aby narazila do svojho expriateľa, ktorý je v spoločnosti krajšej a chudšej milenky a všetko sebavedomie je odrazu fuč. Práve takejto chvíli ale Sarah Clancyová vďačí za to, že je teraz ľahšia o desiatky kilogramov.

Dvadsaťosemročnej Londýnčanke chýbalo len necelých päť kíl do toho, aby ručička na váhe ukazovala sto kilogramov. Pre dvoma rokmi ale v jej v živote prišiel zlomový okamih. V obchode stretla svojho bývalého priateľa a jeho terajšiu partnerku.

Pohľad na atraktívnu devu, ktorá bola sotva polovica z nej, Sarah otvoril oči a prinavrátil motiváciu. "Keď som ich zbadala, strašne som sa za seba hanbila. Bol to najtrápnejší zážitok v mojom živote, ale zároveň aj tá najlepšia vec, čo sa mi mohla stať," hovorí brunetka, ktorá sa v tej chvíli zaprisahala, že problém s nadváhou raz a navždy vyrieši.

Chuť do jedla sa odvtedy matke jednej dcéry rapídne zmenila. Od neovládateľnej prešla k prakticky neexistujúcej. Časy, keď ráno vstala a prvú vec, ktorú urobila, bolo rozohriatie panvice na vyprážanie, boli nenávratne preč. V súčasnosti si denne dožičí tri zdravé jedlá vrátane cereálií, šalátu či na prírodno upraveného mäsa. Po piatej hodine už neje. Nechýbajú ani pravidelné návštevy posilňovne, kde dáva svojmu telu zabrať na bežiacom páse. Vďaka kombinácii cvičenia a zdravého stravovania schudla o celých päť konfekčných veľkostí.

Sarah je teraz poriadna sexica
Zobraziť galériu (2)
Sarah je teraz poriadna sexica  (Zdroj: photo-features.co.uk)

"Moje telo  sa kompletne zmenilo. Obliekam sa tak ako chcem a som oveľa sebavedomejšia. Je zo mňa úplne iný človek," dodáva Sarah, ktorá uvažuje o tom, že sa stane fitness trénerkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu