Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kmotríková prehovorila o smrti dcérky: Trápenie do konca života!

Adriana Kmotríková sa netají tým, že bolesť zo straty dcérky ju bude trápiť celý život. Zobraziť galériu (10)
Adriana Kmotríková sa netají tým, že bolesť zo straty dcérky ju bude trápiť celý život.

BRATISLAVA – Smútku sa nikdy nezbaví! Moderátorka Adriana Kmotríková (42) patrí k známym osobnostiam, ktoré sa rady a pomerne často zapájajú do charitatívnych projektov. Zrejme za to môže aj fakt, že k nim má osobnostný vzťah - život sa s ňou totiž v minulosti príliš nemaznal. Konkrétne pred dvanástimi rokmi, keď prišla o dcérku Natálku (†5). Strata ratolesti televíznu tvár dodnes veľmi bolí.

Už v dnes večer odvysiela verejnoprávna televízia v poradí tretí benefičný galavečer Noc nádejí, ktorý organizuje nadácia založená Vendulou Svobodovou. Pri tej príležitosti sa v stredu konala tlačová konferencia, ktorej sa zúčastnila aj jojkárka Adriana Kmotríková. Sympatická blondínka nám v rozhovore prezradila nielen svoj vzťah ku charite, ale prehovorila aj o najbolestivejšom období svojho života.

V máji roku 2000 Kmotríková prišla o dcérku Natáliu, ktorá bojovala so zákernou chorobou – cystickou fibrózou (ukladanie hlienu v pľúcach, pozn. red.).  A hoci od smutnej udalosti ubehlo už viac ako dvanásť rokov, blondínka sa netají tým, že táto strata ju i dnes veľmi bolí. „Stále to máte v sebe a nikdy to neprebolí. Ani o 50 rokov. Prežívate s tým do konca života. Taká vec sa nedá prebolieť,“ priznala so smútkom v hlase moderátorka.

Jej trápenie v tom čase troška zmiernilo narodenie syna Tomáša. „Asi som mala vyplnený deň starostlivosťou o neho,“ zamýšľala sa moderátorka, keď sme sa jej spýtali, ako sa so smutnou udalosťou učila žiť. „Treba si nájsť niečo, čo má pre vás zmysel. Ale človek musí ísť ďalej, musíme žiť,“ dodala zlomeným hlasom Kmotríková. Adriana má okrem Tomáša ešte dcérku Lindu. Blondínka sa netají tým, že ju mrzí, že jej deti nemali možnosť svoju staršiu sestru spoznať.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Adrianou Kmotríkovou.

Kmotrikova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu