Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dara Rolins a Michal David mimo kamier: Kašlú na svojich zverencov?!

Dara a Simona - každá na inom mieste a v inom čase. Súťažiaca nacvičovala len s klavíristom. Zobraziť galériu (12)
Dara a Simona - každá na inom mieste a v inom čase. Súťažiaca nacvičovala len s klavíristom.

PRAHA - Nestarajú sa?! Už od začiatku Hlasu Česko Slovenska sa vedú debaty o tom, ktorí kouči sa o svojich zverencov zaujímajú viac a ktorí menej. V tejto súvislosti preto mnohých divákov zarazili dokrútky v rámci 4. finálového kola. Súťažiaci boli totiž na korepetíciách sami, iba s klavíristom. Po Dare Rolins (39) či Michalovi Davidovi (51) ani stopy!

Ako ich učia?! Oproti SuperStar je Hlas Česko Slovenska iný v tom, že štyria odborníci nie sú len porotcami. Nazývajú sa koučami a každému jednému spevákovi zo svojho tímu by mali pomáhať k čo najlepším výkonom. A kým pri predchádzajúcich fázach súťaže mali diváci možnosť vidieť nádejných umelcov pri práci s ich trénermi, už tomu tak nie je.

V nedeľu sa v dokrútkach zo skúšok vyskytovali len súťažiaci s klavíristom. Dara Rolins a Michal David nakrútili komentáre k svojim zverencom osobitne. „Nemohol som s tebou ísť na korepetíciu,” spomenul počas priameho prenosu Michal David smerom k Davidovi Weingärtnerovi. Nebol však ani pri ostatných. A pop diva tiež nie.

Topky.sk zisťovali, ako sa vlastne Dara spevákom venuje. „Korepetície vždy trvajú pár dní, nie iba jeden. Na rozdiel od minula tentokrát režisér netrval na tom, aby deň, ktorý si my, koučovia, pre korepetíciu vyberieme, bol presne ten, kedy tam bude aj štáb a kamera,” vysvetlila nám Rolins.

To zrejme znamená, že súťažiaci majú právo na prítomnosť a rady kouča len raz. Neskôr je už len a len na nich, ako pripomienky zúročia a ako sa dokážu skladbu naučiť aj bez dohľadu svojho speváckeho trénera. Pravdepodobne aj preto sa v nedeľných hodnoteniach vyskytujú vety ako „potešil/a si ma, že si tam dal/a všetko, o čom sme hovorili”.

Tip: Pozrite si Hlas Česko Slovenska. Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu