Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bláznivá matka: Bábiku vyváža v kočíku, na vlastnú dcéru kašle

Ashleigh ukladá svojho Zobraziť galériu (4)
Ashleigh ukladá svojho "syna" do postele (Zdroj: swns.com)

ANDOVER - Istá britská matka zanedbáva malú dcéru kvôli napodobenine bábätka. Žena s bábikou v kočíku chodí na prechádzky, pravidelne jej vymieňa plienky, zasypáva ju hračkami a novým oblečením, pričom o vlastné živé dieťa prakticky stratila záujem.

Ashleigh Kirbyová (36) na prvý pohľad vyzerá ako každá iná novopečená matka, ktorá sa so svojím dieťatkom pyšne prechádza po parku. V kočíku však nevezie živé dieťa, ale tzv. reborn bábiku, ktorá je len neuveriteľne realistickou napodobeninou skutočného bábätka.

Bláznivá matka: Bábiku vyváža
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: swns.com)

To však žene nijako nebráni, aby s "Finlaym", ktorý ju stál v prepočte približne 290 eur, zaobchádzala ako so skutočným synom. Bábika má v jej spálni detskú postieľku, skriňu napchatú oblečením veľkosti 68, množstvo hračiek či plienok, ktoré matka po "použití" vyhadzuje. Teraz chce navyše "synovi" zaobstarať "sestričku", aby sa "necítil osamelý".

Bláznivá žena navyše pripúšťa, že pre ňu Finlay znamená viac ako jej dvanásťročná dcérka. "Keď sa Becky narodila, bola som príliš unavená na to, aby som si k nej vytvorila silné puto. S Finlaym to naopak bola láska na prvý pohľad," povedala denníku Daily Mail.

Nezamestnaná matka navyše dodala, že ku klasickej adopcii nepristúpila kvôli tomu, že sa skutočnými deťmi je "veľa práce". To je naozaj kuriózne vysvetlenie vzhľadom k tomu, že so svojím umelým dieťaťom trávi toľko času, že jej skoro žiadny nezostáva na vlastnú dcéru. "Celé mi to pripadá dosť divné, priam strašidelné. Každopádne sa mi mamička nevenuje toľko, ako predtým," komentovala matkinu bizarnú obsesiu Becky.

Bábiky sa sušia v rúre

Bláznivá matka: Bábiku vyváža
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: swns.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu