Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Amy Winehouse po príchode záchranky ešte žila!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (7)
Amy Winehouse

LONDÝN - Speváčka a skladateľka Amy Winehouse, ktorá v sobotu zomrela vo veku 27 rokov, vykazovala známky života, keď k nej dorazila záchranná služba.

Ako pre portál TMZ uviedol zdroj z prostredia vyšetrovania speváčkinej smrti, keď zdravotníci v sobotu popoludní prišli do jej bytu, zaznamenali u nej "známky života". Zomrela však ešte pred tým, ako ju stihli previezť do nemocnice. Zdroj TMZ však nespresnil, o aké "známky" malo ísť.

Polícia podľa neho pracuje s možnosťou, že smrť speváčky mohla byť výsledkom predávkovania. Oficiálne sa však k tejto otázke vyjadrí až po nedeľňajšej pitve. Polícia už skôr oznámila, že na mieste činu nenašla známky násilia a že z jej smrti nikoho nepodozrieva.

Jeden z priateľov speváčky podľa webovej stránky denníka Daily Mirror uviedol, že speváčka posledných sedem dní strávila pitím a "ľudia hovorili, že sa ide upiť k smrti." Podľa priateľov, ktorí boli v poslednom období často s ňou, zomrela po požití "zlej" pilulky extázy v kombinácii s veľkým množstvom alkoholu a s faktom, že trpí pľúcnym emfyzémom, teda chronickým ochorením pľúc.

Jedna z Amyných priateliek, ktorá sa s ňou chodila zabávať v posledných týždňoch, povedala: "Bolo to predávkovanie extázou." Ako vysvetlila, Winehouse mohla brať kokaín bez obmedzenia, ale "toto bola očividne nejaká pochybná tabletka". Túto teóriu potvrdil aj producent televízie MTV Danny Panthaki, ktorý vyhlásil: "Priateľ mojej kamarátky je policajt a on bol ten, kto Amy Winehouse našiel mŕtvu - predávkovanú extázou."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu