Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Banky na Slovensku zostanú na Veľkonočnú nedeľu zatvorené

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA - Pobočky bánk na Slovensku zostanú na Veľkonočnú nedeľu zatvorené. Na Veľký piatok a Veľkonočný pondelok budú otvorené iba obchodné miesta vo vybraných nákupných centrách.

"Počas najbližších veľkonočných sviatkov budú vybrané pobočky Slovenskej sporiteľne v nákupných centrách vo väčších mestách otvorené aj počas Veľkonočného piatka 22. apríla a takisto aj v sobotu 23. apríla počas bežných otváracích hodín. Počas Veľkonočnej nedele 24. apríla a Veľkonočného pondelka 25. apríla budú potom všetky pobočky Slovenskej sporiteľne štandardne zatvorené," vysvetlil hovorca banky Štefan Frimmer.

Tatra banka otvorí svoje obchodné miesta počas sviatkov tiež iba v nákupných centrách. "Ostatné pobočky banky a Centrá bývaniaTB budú v čase sviatkov zatvorené," ozrejmil hovorca banky Boris Gandel. V nedeľu zostanú otvorené aj tieto pobočky banky.

Na Veľký piatok nechá svoje pobočky v obchodných centrách otvorené aj VÚB banka. "V sobotu budú pobočky otvorené v štandardnom režime a okrem nákupných centier budú fungovať aj ďalšie pobočky v mestách Žiar nad Hronom, Liptovský Mikuláš, Trenčín, Považská Bystrica a Prievidza. Na Veľkonočnú nedeľu a Veľkonočný pondelok budú všetky pobočky banky zatvorené s výnimkou pobočky v jednom bratislavskom obchodnom centre, ktorá bude v pondelok otvorená," vysvetlila hovorkyňa banky Alena Walterová.

ČSOB nechá všetky svoje pobočky zatvorené počas Veľkonočnej nedele aj pondelka. Na Veľkonočný piatok a v sobotu zostanú klientom k dispozícii pobočky vo vybraných obchodných centrách.

Podobne je to aj v UniCredit Bank. V piatok a sobotu budú jej obchodné miesta otvorené v obchodných centrách väčších miest. "Počas Veľkonočnej nedele a Veľkonočného pondelka budú pobočky UniCredit Bank zatvorené," doplnila hovorkyňa banky Zuzana Ďuďáková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu