Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Vyhodená Panczová: Bolo to sprisahanie!

Zuzana Panczová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Panczová

BRATISLAVA - V zákulisí reality show Dievča za milión sa súťažiace pustili do intríg a podrazov! V sobotnom priamom prenose bola z hry vyradená najkontroverznejšia finalistka s číslom 10 Zuzana Panczová (23). "Vylúčili ma neprávom!" bráni sa Bratislavčanka, ktorú mali ostatné dievčatá od začiatku "v zuboch".

Jej obvineniam sa vôbec nebránia a otvorene priznávajú, že Panczovú úmyselne a vedome vyradili z hry! "Dohodli sme sa, že Zuza poletí!" netaja finalistky.

Reality show Dievča za milión naberá na obrátkach! O post moderátorky TV JOJ a 1 milión korún sa začalo tvrdo bojovať. Veď zvíťaziť môže iba jedna z nich. Dievčatá preto začínajú taktizovať a podrážať si nohy. Poslednú sobotu sa súťažiace sprisahali proti obľúbenej a zároveň zatracovanej Zuzane Panczovej z Bratislavy. Na jej "vyhadzove" sa finalistky dohodli dávno pred sobotným televíznym prenosom!

"S ostatnými dievčatami sme si povedali, že ak sa do ohrozenej trojice dostane Zuzka, vylúčime ju. Ak by som to neurobila ja, urobila by to hociktorá iná," netají zákulisné machinácie Katarína Ivanková (22), ktorá už po tretíkrát získala najviac diváckych "esemeskových" hlasov a musela jednu súťažiacu z hry vylúčiť.

"Priznávam, že nešlo ani tak o výkon, ktorý v sobotu predviedla. Išlo skôr o to, ako Zuzka po celý čas na nás aj divákov pôsobila. Mnohí ma doslova prosili, aby som ju vylúčila," hovorí Ivanková, rodáčka z Kysuckého Nového Mesta. "Koniec koncov, Zuzka v poslednej relácii Dievča za milión - Píplmeter sama povedala, že by vyradila tú najsilnejšiu konkurentku, a ona ňou pre mňa svojím spôsobom bola," prízvukuje Katarína.

"Som presvedčená, že ma vyradila neprávom. Ak sa Katka chcela zbaviť najsilnejšej protikandidátky, mala vylúčiť Zuzku Dvorskú s číslom 1. Tá mala z ohrozenej trojice najviac hlasov, a preto bola pre ňu najsilnejšou konkurentkou. A potom tam bola ešte Katkina dobrá kamarátka Petra Lenártová - ale to nechám radšej bez komentára," sklamane konštatuje Panczová, ktorá mala v publiku paradoxne zo všetkých dievčat najviac fanúšikov.

"Som veľmi sklamaná," zdôverila sa tesne po vylúčení z hry Zuzana. Po skončení televízneho prenosu s Katarínou Ivankovou neprehovorila ani slovo. "Nechápem, prečo so mnou Zuzka nechce komunikovať. Urobila som to, čo by urobila každá z nás," obhajuje sa Katka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu