Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kúpele Piešťany myslia najmä na ženy

Kúpele Piešťany Zobraziť galériu (5)
Kúpele Piešťany (Zdroj: archív Kúpeľov Piešťany)

Máj bude v Kúpeľoch Piešťany patriť predovšetkým ženám a matkám. Začať môžu priamo oslavami! Druhá májová nedeľa je každoročne vyhradená Dňu matiek, tento rok ju mamy, mamky aj maminky môžu spolu so svojou rodinou osláviť v reštaurácii hotela Thermia Palace. 13. mája vám v nej ponúknu špeciálne menu, či prídete len vo dvojici alebo celá rodina.

Vo štvrtok 17. mája čaká na všetky záujemkyne v kúpeľnom dome Irma Beauty day. Od 13. do 18. hodiny si budú užívať individuálny perličkový kúpeľ, parafínový zábal rúk, reflexnú masáž chodidiel a „deň pre krásu“ ukončia kokteilom podľa vlastného výberu. Zvýhodnené balíčky procedúr však platia  v Kúpeľoch Piešťany každý deň okrem nedele až do konca mája.

Hotel Thermia Palace môžu ženy opäť navštíviť aj v sobotu 19. mája o 16. hodine, keď sa v jeho priestoroch uskutoční módna prehliadka.

Víkend od 18. do 20. mája si budú môcť na Kúpeľnom ostrove v Piešťanoch pokojne užívať celé rodiny. Na trhoch Tradičné umelecké remeslá môžu všetci návštevníci obdivovať ako sa vyrábajú košíky, čo sa robí v kováčskej dielni alebo ako vzniká keramika tradičným točením na kruhu. Záštitu nad podujatím prevzala manželka prezidenta SR, pani Silvia Gašparovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu