Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Kto vyhral pobyt pre dvoch v Rajeckej Pohode?

Potrebujete načerpať inšpiráciu na originálny darček pred Vianocami? Alebo máte dôvtipu na rozdávanie a naopak, ste to vy, kto poskytuje inšpiráciu iným? Tak potom neváhajte a zapojte sa do našej súťaže o tip na najoriginálnejší vianočný darček!

Vianoce sa blížia a mnohí z nás už teraz začínajú nakupovať darčeky pre svojich blízkych. Tí, čo ešte nenakupujú, aspoň rozmýšľajú nad vhodným darčekom, čo tiež nie je jednoduché. Preto sme spolu s Turistickým informačným centrom Rajecká Pohoda pripravili súťaž o dva pobyty s ubytovaním a raňajkami v Rajeckých Tepliciach, do ktorej ste sa mohli zapojiť zaslaním svojho tipu na originálny vianočný darček.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa do súťaže zapojili. Z vašich tipov sme vybrali dva najoriginálnejšie a tí, ktorí nám ich zaslali, si mohli úplne zadarmo užiť niekoľko dní v penzióne Zelený dom.

Pobyty zahŕňali ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s príslušenstvom a raňajkami pre dve osoby. Pobyty majú daný termín čerpania, a to v termíne od 11.11. do 16.11.2007 a od 18.11. do 22.11.2007. K pobytom je možné za doplatok doobjednať ďalšie služby.

Viac informácií o Rajeckej Pohode nájdete TU >>

Výherca prvého kola (8. 11. 2007):
Michaela Silná, Senec (Pobyt pre dvoch od 11.11. do 16.11.2007)

Výherca druhého kola (13.11.2007):
Miroslav Svýba, Nitra (Pobyt pre dvoch od 18.11. do 22.11.2007)

Ďalšie originálne tipy, ktoré ste nám zaslali spracujeme do článku o vianočných darčekom a budú tak inšpiráciou pre ostatných.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu