Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poznáme výhercov vstupeniek na VIP slávnostnú premiéru s filmom KOZA!

Zažite VIP slávnostnú premiéru s filmom KOZA! Zobraziť galériu (2)
Zažite VIP slávnostnú premiéru s filmom KOZA! (Zdroj: sentimentalfilm)

Topky.sk s produkčnou spoločnosťou sentimentalfilm pre vás pripravili súťaž s filmom KOZA: Zažite VIP slávnostnú premiéru!

Po svetovej premiére na prestížnom festivale Berlinale a účasti na 18 zahraničných festivaloch v Európe, v Ázii, v Južnej Amerike aj v Austrálii a po zisku 11 medzinárodných ocenení prichádza nový slovenský „boxerský film“ KOZA aj k domácim divákom. Do kín vstúpi už 10. septembra 2015!

Film režiséra Ivana Ostrochovského zobrazuje príbeh Petra Baláža, prezývaného Koza. Pred dvadsiatimi rokmi reprezentoval Slovensko na olympiáde v Atlante, dnes žije so svojou ženou a dieťaťom na hranici chudoby.  A tak sa po rokoch bez tréningov rozhodne starnúci olympijský boxer na invalidnom dôchodku za vidinou zárobku vyraziť na cestu za svojou poslednou prehrou. So svojim manažérom Zvonkom sa vydávajú na “turné” naprieč Európou, v ktorom nejde o víťazstvá, ale o to, koľko úderov dokáže Koza zvládnuť. V úlohe Kozovho trénera sa predstaví bronzový medailista z olympijských hier v Moskve Ján Franek.

Zapojte sa do súťaže a dvaja z vás môžu vyhrať po 2 VIP vstupy na slávnostnú premiéru filmu a následnú párty - 9. septembra o 19:30 v Kine Lumiére v Bratislave!

Film uvedú všetci tvorcovia a protagonisti filmu. A na popremiérovej party sa s nimi budete môcť osobne stretnúť a pozhovárať!

Stačí, ak správne odpoviete na nasledovnú súťažnú otázku:

V ktorom roku reprezentoval Peter Baláž, prezývaný Koza, Slovensko v boxe na olympijských hrách v Atlante?

1. 1996

2. 1998

3. 2000

Viac informácií o filme sa dozviete na www.kozamovie.sk

Výhercovia:

Andrea Klindová, Bratislava

Maroš Kukura, Spišská Nová Ves 

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu