Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poznáme výhercov životopisu Stephena Hawkinga!

Teória všetkého Zobraziť galériu (10)
Teória všetkého (Zdroj: Barracuda movie)

Topky.sk a Barracuda Movie pre Vás pripravili súťaž o knižný životopis Stephena Hawkinga. Jeho výnimočný životný príbeh si môžete teraz vychutnať aj v kinách vo filme Teória všetkého už od 26.marca.

Teória všetkého, ktorý ponúka výnimočný a neuveriteľný životný príbeh Stephena Hawkinga, jedného s najvýznamnejších svetových vedcov. Fyzika, ktorý by vám bez námahy vysvetlil komplikované zákonitosti fungovania vesmíru, ale sám nerozumie tomu, že jeho život zachránila neobyčajná vec, akou je láska.

Vďaka citlivej réžii držiteľa Oscara Jamesa Marsha a fenomenálnym hereckým výkonom Eddieho Redmaynea a Felicity Jones má tento film, na svojom konte 5 nominácií na Oscara, vrátane kategórií Najlepší film a Najlepší herec a herečka v hlavnej role.

Podľa režiséra Jamesa Marsha si Teóriu všetkého naplno vychutnajú nie len fanúšikovia Stephena Hawkinga a jeho diela, ale takisto milovníci silných romantických príbehov. „Stephen a Jane dostali dva roky. Ako sa z nich stalo desať a potom dvadsať, dostával ich vzťah novú tvár. V tomto je ich milostný príbeh jedinečný,“ dodáva scenárista Anthony McCarthen.

Cena:

3 x kniha Moja stručná história

 

Otázka:

Odkiaľ pochádza Stephen Hawking?

  1. z USA
  2. z Anglicka
  3. z Belgicka

Výhercovia:

Michaela Birošová, Bratislava

Ján Farkaš, Fintice

Kovaľ Michal, Snina

Blahoželáme!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu