Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poznáme výhercov súťaže o originálne knihy spomienok

SÚŤAŽ o originálne knihy spomienok Zobraziť galériu (7)
SÚŤAŽ o originálne knihy spomienok (Zdroj: Book club Family Leisure Club)

„Toto nie sú len knihy, ale sú aj návodom ako dobré knihy napísať. Knihy životov starých rodičov a možno aj rodičov. S takýmto skvelým nápadom mohla prísť len mama, ktorá má veľa odžitého.“

Tvrdí spisovateľ Jozef Banáš o knihách, ktoré môžete na Topky.sk teraz vyhrať. Ak aj vy mávate občas problém, aký darček kúpiť svojim najbližším, toto je úžasný tip. Dve jedinečné knihy, ktoré pripomínajú albumy a do ktorých si môžu vaši starí rodičia vpisovať zážitky, príhody a spomienky z dávnej minulosti. Hrajte o tieto dve úžasné knihy a ku každej pridáme špeciálne ručne robené mydlo v štýlovej krabičke.

Knihy Babička, rozprávajDedko, rozprávaj sú ideálnym darčekom nielen na blížiace sa Vianoce, ale na akýkoľvek sviatok. Každý má totiž svoj príbeh a ten je najsilnejší a najzaujímavejší práve pre jeho najbližších. Kde máme svoje korene? Po kom sme? Čo prežili tí, ktorým vďačíme za to, že sme tu? Z čoho sa radovali a čo ich trápilo?

Keď si Jozef Banáš v týchto knihách listoval, prišlo mu vraj ľúto, že sa mu dostávajú do rúk až v „deduškovskom“ stave. „Ale možno je to tá pravá chvíľa,“ usmieva sa obľúbený autor. „Začal som si triediť spomienky, priraďovať k nim zabudnuté fotografie, konzultovať s manželkou. Po štyridsiatich piatich rokoch spolužitia som zistil, že niektoré udalosti v našich životoch sme vnímali odlišne a až teraz do nich vnášame súlad.“
Monikine knihy sú podľa neho skvelým rodinným tmelom, ktorý spoľahlivo pospája všetky generácie pri zachytávaní spomienok, ktoré by sa inak stratili v zabudnutí. „V tom vidím najväčší zmysel týchto krásnych, inšpirujúcich kníh,“ dodáva Jozef Banáš.

Ak si teda aj vy lámete hlavu, čo darovať na Vianoce alebo na ktorýkoľvek sviatok svojím starým rodičom, toto je geniálny tip. Každého poteší hoci aj malý darček a vašich starých rodičov nadchne kniha spomienok. Takto sa určite nebudú cítiť osamelí, odstrčení a zabudnutí.

Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a dvaja z vás získajú knihy Babička, rozprávajDedko, rozprávaj. Ku každej výhre pribalíme šalviové mydlo s medovkou z Babičkárstva. Je ručne vyrobené, má antibakteriálne a dezinfekčné účinky, blahodarne pôsobí na pokožku, omladzuje ju a medovka pomáha aj proti reumatizmu.

Súťažná otázka: Aké rozmery má jedinečná kniha Babička, rozprávaj?
a) 25x40 cm
b) 25x30 cm
c) 15x25 cm

Pomôcka: odpoveď nájdete aj na webe www.babickarstvo.sk/

Výhercovia:

Božena Vanková, Veľký Krtíš

Darina Brathova, Nitra

Blahoželáme!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu