Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Poznáme výhercov súťaže K HISTORICKÉMU VEĽKOFILMU NOE

VYHRAJ FILMOVÉ CENY K HISTORICKÉMU VEĽKOFILMU NOE Zobraziť galériu (11)
VYHRAJ FILMOVÉ CENY K HISTORICKÉMU VEĽKOFILMU NOE (Zdroj: Barracuda movie)

Topky.sk a spoločnosť Barracuda Movie si pre Vás pripravili súťaž o skvelé filmové ceny k novému historickému veľkofilmu Noe.

Už od 27.marca môžete v kinách vidieť výpravný historický dobrodružný film NOE. Jeho režisérom je na Oscara nominovaný Darren Aronofsky, ktorý má na svojom konte tituly ako Čierna labuť, Wrestler, Requiem za  sen a mnohé ďalšie. V hlavných úlohách sa predstavia Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson a Anthony Hopkins. 

Koniec sveta je len začiatok

Znepokojivá vízia smrtiacej zápaly prenasleduje Noema (Russell Crowe) v snoch stále častejšie. Všetky podivné znamenia mu pomôže rozlúštiť múdry Matuzalem (Anthony Hopkins). Zem sa ocitla na okraji priepasti, kam ju zaviedla ľudská rasa. Najvyšší sa rozhodol pre úplne nový začiatok v podobe gigantickej potopy a pre obnovu ľudského druhu si vybral práve Noema a jeho početnú rodinu. A pretože Noe vie, že skaza príde s vodou, začne stavať archu. Obriu loď, na ktorej by sa on aj jeho rodina zachránili. V priebehu stavby musí čeliť nie len  nedostatku času, vlastným pochybnostiam, obavám svojich blízkych, ale aj otvorenej nenávisti súkmeňovcov v čele s krutým potomkom slávneho bratovraha Kaina (Ray Winstone). Okrem toho musia na palubu prizvať aj zástupcov všetkých živočíšnych druhov, aby život na „novej“ Zemi mohol byť úplný. Najväčšia katastrofa v dejinách planéty v tej chvíli môže začať.

Zapojte sa do súťaže a máte možnosť vyhrať tieto ceny:

1x súprava pier NOE

1x zápisník NOE

1x dáždnik NOE

Stačí, ak správne odpoviete na nasledujúcu súťažnú otázku.

V ktorom filme si v minulosti spolu zahrali Russell Crowe a Jennifer Connelly?

1 Pretty Woman

2 Čistá duša

3 Rýchlo a Zbesilo

Výhercovia:

Milan Maňka, Zvolen

Michala Živčáková, Bratislava

Ľudmila Sitárová, Banská Bystrica

Blahoželáme!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu