Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

V americkom kasovom trháku znejú slovenské hity!

V horore sa objaví aj pieseň Mekyho a Mariky Gombitovej.
V horore sa objaví aj pieseň Mekyho a Mariky Gombitovej.

BRATISLAVA - V americkom filme Hostel zaznejú piesne slovenských interpretov! Dueto Mekyho Žbirku a Mariky Gombitovej V slepých uličkách alebo Pravda víťazí od skupiny Tublatanka sú súčasťou hororu, ktorý za víkend zarobil vyše dvadsať miliónov dolárov a v rebríčkoch návštevnosti v jednom týždni porazil i King Konga a Narniu!

Horor plný mučenia, krvi, drog a násilia, ktorý sa nakrúcal v susedných Čechách, sleduje osudy dvoch amerických vysokoškolákov a jedného Islanďana počas ich cesty naprieč Európou. V nádeji na zábavu plnú alkoholu, marihuany a sexu sa vyberú do Amsterdamu, no nechajú sa zlákať na výlet do Bratislavy. Nevedia sa dočkať slovenských žien, ktoré tam majú dychtiť po cudzincoch. No čaká ich peklo.

Piesne slovenských hudobníkov sa objavia v scéne odohrávajúcej sa na bratislavskej diskotéke. „Áno, viem o tom, pretože som skladbu V slepých uličkách pre nich schvaľoval. Vyžiadal som si časť filmu, aby som si to mohol pozrieť. Scéna sa mi zdala korektná, tak sme sa dohodli,“ povedal Žbirka.

Frontman Tublatanky Maťo Ďurinda sa z „účinkovania“ svojej skladby v Hosteli teší. „Som rád, že pesnička Pravda víťazí bude mať svoj ďalší život vo filme, ktorý je podľa tržieb úspešný a už teraz sa oň zaujíma viacero ľudí,“ vyhlásil o snímke, ktorú vraj režisér Eli Roth, blízky priateľ výkonného producenta Quentina Tarantina, založil na skutočných udalostiach. Do našich kín sa má Hostel dostať koncom marca.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu