Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Strach o Charlieho Sheena: Nakrúcania v ohrození!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (9)
Charlie Sheen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká televízna stanica CBS je hlboko znepokojená osobným životom herca Charlieho Sheena (45), hlavného hrdinu komediálneho seriálu Dva a pol chlapa. Opakovane sa totiž objavujú správy o jeho častom popíjaní a bujarých večierkoch. O stiahnutie relácie z vysielania sa však televízia podľa agentúry AP nezmienila.

"Na určitej základnej ľudskej úrovni je tu starosť, že tento muž je otcom, má deti a rodinu. Nemôžete sa však na to pozerať zjednodušeným pohľadom. Charlie je profesionál, chodí do práce a robí ju mimoriadne dobre. Je to dosť zložité," povedala riaditeľka CBS Nina Tasslerová. Podľa AP pritom naznačila, že populárny seriál aspoň zatiaľ ostane vo vysielaní.

Seriál Dva a pol chlapa sa radí medzi najúspešnejšie komediálne relácie v amerických televíziách, kde ho týždenne sleduje v priemere 15 miliónov divákov. Sheen za epizódu údajne inkasuje až 1,8 milióna dolárov (asi 1,3 miliónov eur).

Pozornosti médií však neušli súkromné Sheenove aféry. Herec tiež pred viac ako rokom údajne napadol svoju vtedy tretiu manželku a vyhrážal sa jej zabitím. Vlani za to dostal trojmesačný podmienečný trest a bol odsúdený k 30-dňovému pobytu v stredisku pre odvykanie závislosti od drog a alkoholu.

Na jeseň bol krátko hospitalizovaný potom, čo ho polícia našla opitého v hotelovej izbe. Podľa Sheenovho hovorcu mal alergickú reakciu na lieky, ktoré bral. Médiá však uviedli, že izbu v záchvate zúrivosti úplne zničil.

Tento rok sa podľa serveru TMZ.com zúčastnil večierkov v Las Vegas a takmer vraj zmeškal skúšky na nakrúcanie.

Komediálny seriál Dva a pol chlapa produkuje televízne štúdio Warner Bros. a Tasslerová vraj rešpektuje spôsob, ako štúdio záležitosti okolo Sheena rieši. Herec vlani v máji podpísal zmluvu na natáčanie ďalších dvoch radov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu