Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nešťastný farmár Marián: Komplikácie s rozvodom!

Marián je ešte stále ženatý. Zobraziť galériu (5)
Marián je ešte stále ženatý.

SÚDOVCE – Nemôže si vydýchnuť! Statkár Marián (31) zo šou Farmár hľadá ženu je ešte stále oficiálne ženatý. A to aj napriek tomu, že sa už od prvých nezhôd s manželkou Darinou intenzívne skloňovalo slovo rozvod. Čo farmára vedie k tomu, aby odkladal definitívny koniec manželstva?

Neponáhľa sa! Koncom minulého roka nám Marián prezradil, že svoje nevydarené manželstvo s Darinou chce čo najskôr ukončiť. Na prvý pohľad sa teda môže zdať, že už intenzívne pracuje na uzavretí tejto nešťastnej kapitoly svojho života. Opak je však pravdou, do ničoho sa nehrnie!

Keď sme farmára počas prvého januárového týždňa oslovili, bol doslova zavalený prácou. „Ešte som to neriešil,“ poznamenal na margo rozvodu. Nič sa však nezmenilo ani o ďalších sedem dní. Papiere stále ležia na stole u právnika. „Nemám čas na riešenie súkromných vecí,“ prekvapil nás svojou odpoveďou Marián, ktorý bol ešte prednedávnom skalopevne rozhodnutý ukončiť manželstvo čo najskôr.

Ako sme sa od statkára ďalej dozvedeli, momentálne je pre neho prioritou biznis. „Teraz obieham rôzne firmy, vybavujem si nových dodávateľov, potom mám školenie,“ pustil sa do vymenovávania povinností, kvôli ktorým leží ukončenie manželstva úhorom. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy sa mu podarí rozviazať manželstvo s despotickou Darinou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu