Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Roky hrôzy skončili: Farmár Marián sa zbavil pekelnej Dariny!

Marián a Darina už viac nie sú manželmi. Zobraziť galériu (7)
Marián a Darina už viac nie sú manželmi.

SÚDOVCE – Konečne má pokoj! Marián Kľačko sa do povedomia televíznych divákov dostal účinkovaním v jojkárskej šou Farmár hľadá ženu. Ako jediný spomedzi statkárov sa vďaka zoznamke aj oženil s milovanou Darinkou. Tento závažný životný krok však krátko po svadbe trpko oľutoval. Útla blondínka mu totiž zo života spravila doslova peklo. A neprestala, ani keď sa úbohý hospodár dožadoval rozvodu. Toho sa dočkal až po viac než dvoch rokoch plných intríg a utrpenia.

Bolo mi to treba?! Túto otázku si snáď aj miliónkrát položil utiahnutý statkár Marián, ktorý sa pred kamerami jojkárskej šou Farmár hľadá ženu v septembri 2010 oženil sa so slobodnou mamičkou Darinou. Z útlej plavovlásky sa však po pár týždňoch spolužitia vykľula poriadna harpya. Hospodár sa netajil tým, že v manželskom zväzku prežil najhoršie dva roky svojho života.

Darina totiž s oficiálnym ukončením vzťahu vôbec nesúhlasila. „Chce peniaze aj majetok. O to jej ide od začiatku. Tak isto ako pri bývalom manželovi,“  tvrdil nám v minulosti rozhorčený Marián, ktorý sa v tom čase netajil tým, že kvôli súdnym ťahaniciam je už na konci so silami aj nervami.

Ako sa nám najnovšie podarilo zistiť, v súčasnosti si už úbohý farmár žije opäť pokojným životom. „Áno, sme rozvedení,“ povedal nám Marián, keď sme ho oslovili. Na otázku, kedy sa tak stalo, nám však vôbec nevedel odpovedať. „A čo ja si to pamätám?!“ reagoval farmár, ktorý túži na túto etapu svojho života očividne zabudnúť.

O tom, že Marián nechce mať so svojou exmanželkou už nič spoločné, svedčia aj jeho ďalšie slová. „Nie sú žiadne problémy. Dobre sa to skončilo,“ snažil sa uzavrieť debatu na túto tému rozvedený hospodár, ktorý zrejme do budúcna už ženám tak ľahko veriť nebude. „Nemám zatiaľ žiadnu priateľku,“ reagoval smutne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu