Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Julia Stiles zo seriálu Dexter: Hallovi som manželstvo nezničila!

Julia Stiles Zobraziť galériu (6)
Julia Stiles (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Julia Stiles poprela, že by bola dôvodom rozpadu manželstva kolegov zo seriálu Dexter (2006) Michaela C. Halla a Jennifer Carpenter. "Nemám absolútne nič spoločné s rozchodom Michaela a Jennifer," uviedla 29-ročná herečka v oficiálnom vyhlásení.

"Sme dobrí priatelia a radi spolu pracujeme. Toto je osobná vec medzi nimi dvoma, a preto by sme mali rešpektovať ich súkromie. Tiež by som ocenila, aby môj súkromný život zostal súkromným. Cítila som nutnosť rozptýliť klebety o tom, že som tomu všetkému na vine," dodala.

Hall a Carpenter, ktorí hrajú v seriáli súrodenecký pár, požiadali o rozvod po tom, ako už od augusta žili oddelene. Tridsaťjedenročná herečka a tridsaťdeväťročný herec sa zosobášili na Silvestra 2008. Carpenter bola Hallovi, ktorý je tiež známy zo seriálu Odpočívaj v pokoji (2001 - 2005) či z filmu Gamer (2009), oporou pri jeho boji s rakovinou.

Podľa súdnych dokumentov Carpenter žiada, aby jej po rozvode Hall platil výživné. Informácie zverejnili agentúra AP a webová stránka magazínu People.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu