Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krainovej predčasný pôrod: Rolins prezradila detaily!

Dara Rolins a Simona Krainová. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Simona Krainová.

PRAHA – Teší sa s ňou! Simona Krainová (37) včera predčasne porodila syna Maxa. Medzi prvými jej zagratulovala dobrá kamarátka Dara Rolins (37). Speváčka nám prezradila pár detailov týkajúcich sa chlapcovho príchodu na svet a tiež to, či bude krstnou mamou bábätka.

Všetko dobre dopadlo! Simona Krainová mala svoje prvorodené dieťa priviesť na svet začiatkom decembra. Malý Max sa však z bruška vypýtal už tento štvrtok, čiže mesiac pred plánovaným termínom.

Krátko pred pôrodom trávila s modelkou čas jej kamarátka Dara Rolins. „Deň predtým som sedela u nej na izbe. Jedli sme mandarínky a plánovali, aké to bude, keď porodí. Ani vo sne by nám nenapadlo, že to bude o niekoľko hodín,“ prezradila nám speváčka.

Podľa jej slov sa čerstvá mamička spolu so synčekom majú dobre. „Max má 2,8 kila a 43 centimetrov. Simona rodila cisárskym rezom, ale prebehlo to bez komplikácií. Obaja sú v poriadku,“ povedala nám.

Napriek tomu, že už včera bola Simonu a malého pozrieť, na úlohu krstnej mamy sa nechystá. „O tom sme sa nebavili. Myslím, že už to majú premyslené, tipujem Simoninu sestru,“ prezradila. Samotná Krainová zatiaľ s médiami nekomunikuje.

Simona nie je jedinou modelkou, ktorá v posledných dňoch priviedla na svet svoje prvé dieťa. Viac čítajte TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu