Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sklovská v 45–ke šokuje: Najprv plač, potom... svadba!

Sisa si vezme za manžela svojho partnera Juraja. Zobraziť galériu (4)
Sisa si vezme za manžela svojho partnera Juraja.

BRATISLAVA – Rozplakal ju! Odo dňa, kedy začala Sisa Sklovská (45) tvoriť partnerskú dvojicu s Jurajom Lelkešom, neubehol ešte ani rok. No ani to nebráni zaľúbencom v tom, aby sa po relatívne krátkej dobe vzájomného spolužitia rozhodli pre závažný životný krok. Svoj vzťah plánujú spečatiť svadbou.

Koncom roka 2008 sa speváčka Sisa Sklovská rozišla s dlhoročným priateľom Hubertom Liškom, ktorý bol od nej o 14 rokov mladší. Napriek tomu, že svadbu plánovali, nakoniec z nej zišlo. To však nemení nič na tmavovláskinom rozhodnutí vydať sa. Ženích však bude iný. 

O ruku ju požiadal partner Juraj Lelkeš, s ktorým tvorí pár necelých dvanásť mesiacov. Ako nám Sisa prezradila, ponuku jej dal počas romantickej večere. „Bolo to krásne, rozplakala som sa,“ priznala budúca nevesta, pričom vzápätí dodala: „Všetci sa ma x-krát pýtali, kedy sa už konečne vydám. Musí vám prísť do cesty ten pravý a ja som ho teraz stretla.“

Budúci manželia si svadbu naplánovali na začiatok budúceho roka. Speváčka sa netajila tým, že to bude veľkolepá udalosť. „Vzhľadom na to, že sa vydávam prvý a zrejme aj posledný krát v živote, chcem tam mať všetkých blízkych,“ poznamenala tmavovláska, ktorá si priezvisko nezmení, ale pridá si aj to partnerovo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu