Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Šokujúca retuš: Zhýralá Kate Moss vyzerá ako dvadsiatka!

Kate Moss sa bez retuše v modelingu už nezaobíde Zobraziť galériu (8)
Kate Moss sa bez retuše v modelingu už nezaobíde

LONDÝN – Vyhladená tvár a o pätnásť rokov mladšie telo! Hoci je Kate Moss (36) známa ako milovníčka divokých večierkov, v novej reklamnej kampani už opäť pôsobí ako dvadsaťročná kráska. Touto retušou to však poriadne prehnala – lichotivé zábery by jej veril iba blázon!

Omladnutá na počkanie! Aj keď britská modelka je svojím bujarým životným štýlom v brandži dobre známa, zdá sa, že o zákazky na fotenie núdzu stále nemá. Katastrofálny stav jej pleti totiž v súčasnosti nepredstavuje nijaký problém. Čo na tom, že jej tvár je bledá, strhaná a posiata vráskami? S kvalitnou retušou aj ona dokáže vyzerať, akoby s modelingom práve začínala – mladučká a anjelsky nevinná!

Kate sa s imidžom tínedžerky pokúsila zažiariť v reklame na spodnú bielizeň módnej značky Valisere, ktorej prepožičala svoje krivky. No hoci v súpravičkách nevyzerá najhoršie, kritici ju doslova zniesli pod čiernu zem. Na takéto odvážne fotografie je kokaínová princezná vraj trochu pristará. A čo je najhoršie – upravené obrázky so skutočnosťou veľa spoločného nemajú. Porcelánovú pleť bez jedinej chybičky by totiž na jej tváril nevyčaril ani ten najlepší vizážista!

Zaujímavosťou je, že po drogových škandáloch si aj samotná Kate uvedomuje, že sa nevybrala tým správnym smerom. V istom rozhovore dokonca uviedla, že ju čaká poriadny zvrat: „Rozhodla som sa zmeniť svoj životný štýl. Bolo v ňom priveľa nerestí, priveľa alkoholu.“ Ako dlho jej tieto ambície vydržia, však zrejme ukáže až čas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu