Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Krutý osud tanečníka z Talentu: Mama sa na neho vykašľala!

Brušný tanečník Gabriel Rábek. Zobraziť galériu (9)
Brušný tanečník Gabriel Rábek.

MOČENOK – Nemá to ľahké! V šou Česko Slovensko má talent sa dnes večer predstaví aj Gabriel Rábek (17), ktorý sa venuje brušným tancom. Ako sme v súvislosti s jeho vystúpením zistili, mama, ktorá mu tak veľmi chýba, ho do hľadiska podporiť nepríde. Syn ju totiž nezaujíma!

Gabriela Rábeka si odborná porota talentovej šou všimla vďaka jeho nezvyčajnému záujmu o brušné tance. Tie sú zväčša doménou nežnejšieho pohlavia. Aj z toho dôvodu bol v minulosti mladík často nepochopený. Podpory sa mu nedostalo ani zo strany najbližšej osoby - matky. Tá na neho totiž kašľala. 

Podľa našich informácii sa jedného dňa zbalila a odišla. Údajne opustila rodinu kvôli inému chlapovi. „Vraj im tvrdila, že sa vráti, ale doteraz sa tak nestalo,“ prezrádza nám človek z Rábekovho okolia. Ako ďalej dodáva Gabriel sa spolu so sestrou museli naučiť postarať sa sami o seba.

Brušný tanečník sa netají tým, že má vo svojom okolí množstvo ženských kamarátok. Zrejme hlavne ony ho v nedeľu večer prídu podporiť na priamy prenos do Brna. Ak chcete vedieť, či Gabriel v konkurencii uspeje, nenechajte si ujsť tretie semifinálové kolo talentovej šou na obrazovkách televízie Joj už dnes večer.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu