Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Studenkovej milenec Kostka: Zdenu nosí vycapenú na hrudi!

Braňo Kostka nosí Zdenu Studenkovú na hrudi. Zobraziť galériu (7)
Braňo Kostka nosí Zdenu Studenkovú na hrudi.

BRATISLAVA – Je z nej stále hotový! Dlhoročný partner známej herečky Zdeny Studenkovej (56), dirigent Braňo Kostka (39), svoju polovičku evidentne zbožňuje. Dôkazom je aj fakt, že ju nosí na svojej hrudi.

Sú spolu už šestnásť rokov. A hoci sa nikdy nevzali, evidentne žijú v harmonickom partnerskom vzťahu. Láska medzi herečkou Zdenou Studenkovou a o 17 rokov mladším dirigentom Braňom Kostkom stále prekvitá.

Dôkazom je aj nedávny charitatívny koncert pre istú nadáciu, kde Braňo vystupoval so svojou skupinou a na tričku mal vyobrazenú svoju milovanú Zdenu. S neobvyklým outfitom sa ihneď pochválil. „Vieš, kto to je?“ položil otázku Marte Dvorskej priamo pred kamerou markizáckej Smotánky. „Zdena! Veď my sme si to hneď všimli,“ zareagovala manželka operného speváka Petra Dvorského.

A prečo Kostka chodí s podobizňou svojej partnerky vycapenej na hrudi? „To aby som vedel, keď sa opijem, že kam sa mám potom vrátiť,“ vysvetľoval s úsmevom dôvod. Ktovie, či je Braňo stále taký zaľúbený, alebo si jednoducho chcel iba zažartovať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu